Agenda

Hele land: Dag van de wilsverklaring
Zaterdag 02 Oktober 2021

NVVE

Wat als u niet meer zelf uw wensen over uw levenseinde kunt bespreken? Met helder opgestelde wilsverklaringen houdt u invloed. Maak op de Dag van de Wilsverklaring kennis met de wilsverklaringen van de NVVE en krijg na afloop een set cadeau
Wat schrijft u op in wilsverklaringen?
In een wilsverklaring schrijft u uw wensen op over het einde van uw leven. Zo weten uw arts en naasten wat u wel of niet wilt als u dat zelf niet meer kunt zeggen. Maar wat schrijft u op? Volg de digitale lezing of schrijf u in voor een informatiebijeenkomst. U maakt er kennis met de wilsverklaringen en we helpen u ook op weg met het opstellen ervan.

Programma Dag van de Wilsverklaring

Op zaterdag 2 oktober zijn er in dertien steden informatiebijeenkomsten waar u op inschrijving een lezing kunt volgen en informatie kunt inwinnen. Deze lezing gaat speciaal over wat u opschrijft om uw wilsverklaring sterk en persoonlijk te maken. Wilt u samen met anderen naar een bijeenkomst bij u in de buurt? Vergeet dan niet dat iedereen zich persoonlijk moet inschrijven. De bijeenkomsten worden volgens de RIVM-richtlijnen met coronatoegangsbewijs maar ook mét de anderhalvemeterregel georganiseerd.

In de week voor zaterdag 2 oktober kunt u de digitale lezing Alles wat u wilt weten over wilsverklaringen volgen. Deze lezing wordt van 27 september t/m 1 oktober dagelijks herhaald aangeboden. Schrijf u in voor een tijdstip dat het beste past en volg de lezing thuis vanaf uw computer of tablet.

Er zijn geen kosten voor het bijwonen van de digitale lezing en de informatiebijeenkomst. U kunt zich voor beide inschrijven en hoeft geen NVVE lid te zijn. Wie zich inschrijft en meedoet krijgt (digitaal of ter plekke) een set wilsverklaringen van de NVVE cadeau.

Naar de inschrijvingspagina.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl