Agenda

Deventer. Voorjaarswandeling op de Oude Begraafplaats
Maandag 22 April 2019, 14:00

begraafplaats diepenveenseweg deventerDe Stichting Oude Begraafplaatsen Deventer (SOBD) houdt op maandag 22 april een voorjaarswandeling op de kleurrijke Oude Begraafplaats aan de Diepenveenseweg te Deventer.

De begraafplaats bevindt zich schuin achter station Deventer. De ingang is aan de Diepenveenseweg nr. 80, niet aan de Hoge Hondstraat.
De wandeling begint om 14.00 uur.

Tijdens de wandeling wordt zichtbaar hoe natuur, cultuur en op de begraafplaats wonende dieren samen zorgen voor een unieke plek in het hart van de stad. Men wordt meegenomen in de wondere wereld van groen en historie, waarin elk seizoen zijn groene hoogtepunten kent. Het is prachtig om te zien hoe na de winterrust de natuur weer uitbundig ontluikt: sneeuwklokjes, krokusjes, voorjaarshelmbloemen, bostulpen, boshyacinten en andere voorjaarsbloemen laten zich weer zien. Er is aandacht voor unieke planten en eeuwenoude bomen, die graven omarmen. Over het groenonderhoud wordt het een en ander verteld.

Aanmelding voor de wandeling kan bij de secretaris van de SOBD via 06-12405989, maar is niet verplicht.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Locatie De begraafplaats bevindt zich achter station Deventer. De ingang: Diepenveenseweg 80, niet aan de Hoge Hondstraat

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl