Agenda

Almelo. Informatieve bijeenkomst: Afscheid van het leven, … Wat kun je nu al regelen?
Donderdag 25 November 2010, 18:30
Contact Telefoon 0546 – 81 33 34

 
Vredehof Uitvaartverzorging
organiseert op donderdag 25 november de informatieve bijeenkomst


Afscheid van het leven, …

Wat kun je nu al regelen?

Lezing Erfrecht door mevrouw mr. D.M. Oosten en de heer mr. E.R. Oude Engberink van KienhuisHoving advocaten en notarissen

 

De wetgeving omtrent de erfbelasting (voorheen Successierecht genoemd) is per 1 januari 2010 ingrijpend gewijzigd. Wat zijn voor u de gevolgen als u beschikt over een “testament op de langstlevende”? Hoe zit het nu precies met het betalen van erfbelasting bij een overlijden?

Naar aanleiding van een uitzending van Tros Radar eerder dit jaar, actuele vragen die aan bod komen tijdens deze informatieve lezing.

Lezing “ER ZIJN” door mevrouw R. Kikkert, algemeen coördinator Stichting Terminale Thuiszorg Almelo e.o.

 

“ER ZIJN" dat is wat de vrijwilligers van de Stichting Terminale Thuiszorg Almelo e.o. kunnen betekenen voor een ernstig zieke en diens naasten (mantelzorgers). De stichting geeft hulp aan mensen die ernstig ziek zijn en tot hun overlijden thuis verzorgd willen worden. Vrijwilligers kunnen 's nachts waken bij de zieke of overdag de zorg even overnemen, zodat de mantelzorger kan gaan slapen, een boodschap kan gaan doen of op een andere manier even afstand kan nemen.
De coördinator van de stichting wil u daar op deze avond graag meer informatie over geven.

Programma 25 november

18.30 uur - Zaal open

19.00 uur - Aanvang lezingen

Daarnaast  kunt u met al uw vragen over het overlijden, de uitvaart en de nazorg terecht bij mevrouw M. van Gerwen, Consulent Zorgbemiddeling van de Uitvaart Informatie Hulplijn.

 

Locatie

Uitvaartcentrum Almelo, Vredehof Uitvaartverzorging, Willem de Clercqstraat 89 te Almelo.

 

U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam en het aantal personen. Telefonisch aanmelden kan ook, u belt hiervoor

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Locatie Uitvaartcentrum Almelo, Vredehof Uitvaartverzorging, Willem de Clercqstraat 89 te Almelo.