Agenda

Roosendaal. Ronde Tafel, thema Als de klant koning is, wie ben jij dan?
Maandag 20 November 2017, 15:00

funiqfuniQ Ronde Tafel

Ronde Tafel met als thema Als de klant koning is, wie ben jij dan? In samenwerking met Annette van de Meene en Martin Hoondert.
Aanmelden is gratis dit keer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Wij hoeven je niet te vertellen dat de uitvaartbranche volop in verandering is. Naast een scala aan nieuwe producten en diensten is één van de meest fundamentele veranderingen de verhouding tussen uitvaartondernemer en uitvaartleider enerzijds en de nabestaande of opdrachtgever anderzijds. De uitvaartbranche is sterk gericht op de wensen van de opdrachtgever. Klantgedrevenheid, gastvrijheid en dienstverlening zijn kernwoorden. De nabestaanden krijgen steeds meer de ruimte, tot aan ‘do-it-yourself-uitvaarten’ toe. Dit roept vragen op naar de rol en zelfs het bestaansrecht van de uitvaartondernemer en uitvaartleider. Zijn deze nog wel nodig in de toekomst? Tijdens een open middag willen we in gesprek gaan over deze thematiek, onder de titel:
Als de klant koning is, wie ben jij dan? Uitvaartondernemer en uitvaartleider in een veranderende uitvaartbranche De middag zal plaatsvinden op maandag 20 november 2017, van 15.00u tot 17.30u in afscheidslocatie De Vier Jaargetijden Rucphensebaan 95, Roosendaal.)

Locatie : afscheidslocatie De Vier Jaargetijden Rucphensebaan 95, Roosendaal

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.