Agenda

Valkenswaard. Allerzielen
Zaterdag 28 Oktober 2017, 17:30 - 18:30

logo vd stappenIn samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging Allerzielen Allicht. Deze herdenking is bedoeld voor iedereen die een dierbare heeft verloren.

Aanvang 17:30, ontvangst vanaf 17:30
Er zijn geen kosten aan verbonden, aanmelden niet nodig.

 

Allerzielen Valkenswaard
In samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging 'Allerzielen Allicht' op zaterdag 28 oktober a.s. tussen 17.30 en 19.30 uur op Begraafplaats Eikenhof in Valkenswaard. Pastoor Felie Spooren zal van 17.30 tot 18.30 uur aanwezig zijn om het graf van uw dierbare te zegen, indien u dat wenst.

Licht
We ontvangen u met een lekker kopje koffie en thee. Ook zorgen we voor sfeervolle muziek. Samen met u willen we de graven en bijzondere plaatsen op de begraafplaats in het licht zetten. Daarom vragen we u ook een kaars of ander lichtje mee te brengen.

Welkom
U bent van harte welkom om samen met ons licht te brengen en alle overleden dierbaren te herdenken, ook als er geen dierbare van u begraven ligt op Begraafplaats Eikenhof. Aanmelden is niet nodig. U kunt hier nog meer over lezen in het persbericht.

Locatie Begraafplaats Eikenhof aan de Sil te in Valkenswaard

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.