Agenda

Valkenswaard. Allerzielen
Zaterdag 28 Oktober 2017, 17:30 - 18:30

logo vd stappenIn samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging Allerzielen Allicht. Deze herdenking is bedoeld voor iedereen die een dierbare heeft verloren.

Aanvang 17:30, ontvangst vanaf 17:30
Er zijn geen kosten aan verbonden, aanmelden niet nodig.

 

Allerzielen Valkenswaard
In samenwerking met de gemeente Valkenswaard organiseert Van der Stappen uitvaartverzorging 'Allerzielen Allicht' op zaterdag 28 oktober a.s. tussen 17.30 en 19.30 uur op Begraafplaats Eikenhof in Valkenswaard. Pastoor Felie Spooren zal van 17.30 tot 18.30 uur aanwezig zijn om het graf van uw dierbare te zegen, indien u dat wenst.

Licht
We ontvangen u met een lekker kopje koffie en thee. Ook zorgen we voor sfeervolle muziek. Samen met u willen we de graven en bijzondere plaatsen op de begraafplaats in het licht zetten. Daarom vragen we u ook een kaars of ander lichtje mee te brengen.

Welkom
U bent van harte welkom om samen met ons licht te brengen en alle overleden dierbaren te herdenken, ook als er geen dierbare van u begraven ligt op Begraafplaats Eikenhof. Aanmelden is niet nodig. U kunt hier nog meer over lezen in het persbericht.

Locatie Begraafplaats Eikenhof aan de Sil te in Valkenswaard