Agenda

Ede. Lezing 'Engelen en Beschermengelen' in crematorium
Woensdag 22 September 2010, 20:00 - 21:45

logo_yarden_50_125

Lezing 'Engelen en Beschermengelen' in crematorium

Op uitnodiging van Yarden Vereniging verzorgt Janet Werner woensdag 22 september in Ede de lezing 'Engelen en Beschermengelen'.

Engelen bestaan niet alleen in de bijbel, anders zou God er nu niet meer voor ons zijn. Geloof in engelen kan daarom een bewuste en persoonlijke keuze zijn. Een waarheid. Dat geloof en die waarheid zijn thans minder geworden. Toch zijn er nog steeds door God gestuurde engelen. Op duidelijke of minder duidelijke wijze verschijnen ze. Engelen helpen ons verantwoordelijkheid te nemen en lessen te leren. Engelen helpen ons bij onze bewustwording. Wie op zoek is en ogen en hart wil openen, zal ervaren dat de weg naar de engelen een gemakkelijke is.

Wie is Janet Werner?

Janet Werner (2 mei 1964) voelde als kind al de emoties van anderen en wist wat hen bewoog. Pas later kwam zij tot de ontdekking dat niet iedereen de wereld zag zoals zij. Op latere leeftijd leerde ze haar gave te gebruiken. Al snel kwam Janet tot de ontdekking dat spiritualiteit toegankelijker wordt als je het op een nuchtere manier brengt met voorbeelden uit het dagelijks leven. Ze begon cursussen te schrijven over uiteenlopende onderwerpen en gaf deze cursussen op verschillende locaties in Nederland aan bedrijven en particulieren. Haar inzichten krijgt Janet op verschillende manieren. Door de jaren heen heeft ze het vertrouwen opgebouwd dat mensen die haar nodig hebben op haar pad komen. Op dit moment geeft Janet lezingen, teambuilding, coaching, consulten en schrijft nog steeds. In alles wat ze doet laat ze zich leiden door haar intuïtie.

Waar en wanneer?

De lezing is in het Yarden Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15 in Ede van 20.00 tot 21.45 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie, thee en fris. De toegang is gratis. Voor aanmelden en/of informatie: tel. 0318.610953 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Yarden Vereniging Gelderland. Een trefpunt en informatiebron voor mensen met wensen, ideeën en vragen rondom het levenseinde. Yarden Vereniging Gelderland zet zich in voor het bespreekbaar maken van een eigentijdse omgang met afscheid, uitvaart en verliesverwerking.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.