Agenda

Heerenveen. Informatieve avond over Hobbels in het rouwproces.
Dinsdag 28 Maart 2017, 19:30

logo haaksma haan
Informatieve avond over Hobbels in het rouwproces.

Op dinsdag 28 maart 2017, om 20.00 uur, organiseren Berber de Haan en Gonneke Haaksma een lezing over de ‘hobbels’ die soms ervaren worden in het rouwproces. Uitvaartvrouwen Berber en Gonneke zijn de eigenaren van Haaksma & de Haan Uitvaart.

De spreker deze avond is mevrouw Janny van ’t Zand-Fokkema uit Steenwijk. Zij is coach, rouwtherapeut en systeem therapeut. Aan de hand van een aantal concrete situaties gaat zij in op wat er zoal kan spelen.

Rouwen is een proces dat voor iedereen weer anders is. Zelfs kinderen uit het zelfde gezin maken niet een zelfde rouwproces door als vader of moeder is overleden. Dit hangt samen met welke relatie je met de overledene had. En elk kind heeft een andere verhouding tot vader of moeder en daardoor ervaar je ook het verlies anders dan je broers of zussen. De familieverhoudingen spelen dus een belangrijke rol. En die kunnen soms lastige gevolgen hebben in het rouwproces.
Wij noemen dat de hobbels in het proces.

Haaksma & de Haan Uitvaart (HHU) is gevestigd in Heerenveen met werklocaties in Zuidwest Friesland en Steenwijk. HHU vindt het heel belangrijk dat een familie de ruimte krijgt om – na een overlijden – het afscheid samen vorm te geven. Soms blijkt in het werk dat er gevoeligheden liggen en we willen deze avond eens wat dieper op de relaties ingaan. Ieder van u zal wel iets herkennen, en voor sommigen is het heel fijn om er eens iets meer over te horen. Uiteraard is er deze avond ruimte voor vragen uit de zaal.

Vanaf 19.30 uur inloop,.
Toegang en koffie gratis.

Aanmelden is niet beslist nodig maar wel fijn: graag per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier)

pdfDownload hier de flyer van deze avond
  

 

Locatie : Restaurant Het Ambacht, Burg. Falkenaweg 6, Heerenveen.