Agenda

Venlo - Blerick: Herdenkingsbijeenkomsten bij Yarden
Zondag 14 Februari 2016, 11:00 - 14:00

 

Yarden LogoHerdenkingsbijeenkomsten bij Yarden Heerlen en Venlo - Blerick

De weken rond 14 februari staan bij Yarden in het teken van de Herinneringsweken. Door het hele land organiseert Yarden dan herdenkingsbijeenkomsten. Met deze bijzondere, sfeervolle bijeenkomsten willen wij nabestaanden de gelegenheid geven hun overleden geliefden te herdenken.

Op 14 februari organiseert Yarden een herdenkingsbijeenkomst bij Yarden Crematorium Heerlen en Yarden Crematorium Venlo - Blerick.

Op deze dag biedt de locatie een sfeervolle, gastvrije omgeving waar iedereen zijn of haar overleden geliefde op een persoonlijke manier kan gedenken.

Bij een stemmige muzikale omlijsting en een kopje koffie herdenken wij samen onze overleden dierbaren.

Datum en locatie
De herdenkingsbijeenkomst vindt plaats in het Crematorium van Heerlen, Imstenraderweg 10, 6422 PM, HEERLEN en in Crematorium Venlo - Blerick, Grote Blerickse Bergenweg 30, 5927 PB, VENLO - BLERICK van 11:00 uur tot 14:00 uur. De bijeenkomst is gratis bij te wonen; bezoekers hoeven zich niet vooraf aan te melden.

Yarden
Yarden Uitvaartorganisatie doet méér dan alleen het verzekeren en verzorgen van uitvaarten. Wij ondersteunen en inspireren mensen bij het organiseren van een afscheid dat past bij de overledene en diens nabestaanden. Want wij weten uit ervaring dat een goede manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom geven wij ook voorlichting over tal van zaken die spelen rondom het levenseinde. Wij komen op verzoek bij mensen thuis om samen met hen de uitvaartwensen voor later te bespreken en (helpen) vast te leggen. Ook bieden wij een breed scala aan activiteiten, variërend van voorlichtingsbijeenkomsten en rondleidingen door crematoria tot theater- en filmvoorstellingen. Met deze activiteiten wil Yarden het nadenken over de dood en het afscheid stimuleren, zodat mensen goed voorbereid en doordacht afscheid kunnen nemen van het leven. Tot slot ondersteunen we nabestaanden bij de rouwverwerking. Zo organiseren wij thema- en herdenkingsbijeenkomsten en bieden wij nazorggesprekken aan.

Locatie Grote Blerickse Bergenweg 30, 5927 PB, VENLO - BLERICK