Agenda

Zevenaar. Lichtjesavond op begraafplaats Rosorum
Vrijdag 29 Januari 2016, 18:30 - 20:00

Lichtjesavond delaTijdens de korte, donkere dagen van het jaar is het voor nabestaanden lastig om de laatste rustplaats van een overleden dierbare te bezoeken. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer worden vaak gezien als een belemmering. Maar juist in deze maanden hebben nabestaanden vaak behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren.

Daarom organiseert coöperatie DELA lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden, door te geven en te delen met anderen. Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare.

U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

Aanvullende informatie
Tijdens de Lichtjesavond zijn nabestaanden van harte welkom in het uitvaartcentrum van De Wit DELA voor een warm drankje. Tevens wordt deze avond muzikaal omlijst met sfeervolle muziek van gemengd koor ‘The New Voices’ uit Zevenaar.

Locatie Begraafplaats Rosorum, Methen 2, Zevenaar