Agenda

Zaandam: Themabijeenkomst Verder
Vrijdag 12 December 2014, 12:15
Contact Siem Groot, tel.nr 06 20436021 /email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo-ZorgEnZelfdoding 
De Zelfhulpgroep Nabestaanden na zelfdoding Zaanstreek/Waterland en Omstreken organiseert op vrijdag 12 december aanstaande de jaarlijkse bijeenkomst voor nabestaanden van mensen die een einde aan hun leven hebben gemaakt (en eventueel ook andere belangstellenden).

Onze gast op deze middag is mevrouw Anne Polet. Zij is zelf nabestaande, haar broer Rob maakte op 20-jarige leeftijd een einde aan zijn leven. Vijf jaar later, op 60-jarige leeftijd, haar moeder.
Anne studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit te Leiden en is al vele jaren als gezondheidszorgpsychologe werkzaam bij een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in de regio Den Haag. Daarnaast geeft ze ook lezingen voor groepen nabestaanden over rouw na suïcide.

Het thema van de middag luidt: VERDER...........
Aanmelding voor deze bijeenkomst is noodzakelijk.

Meer informatie vindt u op de website klik hier

Locatie gebouw De Vertoeving, Westzijde 82 te Zaandam (gelegen naast de Doopsgezinde Kerk).

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.