Agenda

Schagen. Creatieve workshop voor uitvaart- en ritueelbegeleiders
Zondag 29 April 2012, 10:00

Charon Fattura

Creatieve workshop voor uitvaart- en ritueelbegeleiders

Uitvaartbegeleidster Gijsje Teunissen begeleidt uitvaarten in Noord-Holland en deelt graag haar ervaringen en ideeën met anderen. Sinds vorig jaar organiseert zij de workshop: "Creatieve workshop uitvaart- en ritueelbegeleiding." In deze workshop voor uitvaart- en ritueelbegeleid(st)ers zal zij dan ook uitgebreid inspireren tot het aanbieden van eigentijdse symbolen en rituelen, maar ook worden oude tradities uitgelicht en toegepast.

Gijsje heeft ruime ervaring met natuurlijk koelen en zal op deze dag over alle mogelijkheden van het opbaren op graszoden vertellen. Tenslotte bespreken wij samen de vraag die steeds vaker naar voren komt: "Hoe ver ga je bij het begeleiden van een familie?"

Na de workshop is er, onder het genot van een drankje, de mogelijkheid om na te praten en ervaringen met elkaar te delen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Datum: zondag 29 april 2012

Kosten: 200 euro, inclusief lunch en overige consumpties

Plaats: Het buitenterrein van Schagerkogge

Adres: Haringhuizerweg 3 te Schagen

Opgave: Gijsje Teunissen

CHARON Uitvaartbegeleiding

072-5070477

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.charonuitvaartbegeleiding.nl