Agenda

Julianadorp. Opening afscheidshuis 'De Vlindertuin'
Van Zaterdag 24 Maart 2012 -  10:00
Tot Zondag 25 Maart 2012 - 15:00

Opening afscheidshuis 'De Vlindertuin'


Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2012 opent Afscheidshuis 'de Vlindertuin' haar deuren voor belangstellenden. De deuren van afscheidshuis 'de Vlindertuin' aan de Parkstraat 1-1a zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2012 kunnen belangstellenden tijdens de open dagen een kijkje nemen in de twee familie appartementen (genaamd 't Goudvenstertje en de Zilverstreep)van het geheel nieuwe, afscheidshuis 'de Vlindertuin'. Alle ruimtes van het afscheidshuis zijn open voor het publiek. Medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden over uitvaartverzorging, opbaar -mogelijkheden, nabestaandenzorg en verzekeringen.

We bieden bezoekers de mogelijkheid om hun uitvaartwensen bij ons vast te leggen.

De open dagen vinden plaats om mensen te laten zien dat ons afscheidshuis niet grijs en grauw is.

Gerard Haisma, directeur afscheidshuis 'de Vlindertuin': ,,Ons afscheidshuis is recent geheel nieuw opgezet. Het is er sfeervol, warm en kleurrijk, gericht op het ontmoeten van elkaar. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van mooie herinneringen aan een verdrietig moment.'' 24 uur per dag gebruik maken van de suites tot aan de uitvaart zonder extra kosten.

In tegenstelling tot vroeger worden uitvaarten steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen. ,,Wij ervaren dat nabestaanden steeds vaker zelf de uitvaart vorm willen geven, een ontwerp maken voor het rouwdrukwerk, kiezen voor een beschilderde kist of ander rouwvervoer willen gebruiken. Wij adviseren hen graag over al onze mogelijkheden. Ook tijdens de open dag kunnen bezoekers zien wat mogelijk is.''

Afscheidshuis 'de Vlindertuin' is in haar soort een aanvulling op bestaande uitvaartbedrijven. Het is onze ambitie dat nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden kunnen bij ons rekenen op een perfecte dienstverlening en een persoonlijke uitvaart. Wij verzorgen voor iedereen de uitvaart, ongeacht waar u verzekerd bent.. Persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit iedere overtuiging zijn voor ons vanzelfsprekend.

     

Locatie Afscheidshuis 'de Vlindertuin' aan de Parkstraat 1-1a