Persbericht
Chrisgrafkunt.nl

Ze liggen door heel Nederland. Van het grote Amsterdam tot het kleine dorpje Een in Drenthe. Monumenten die herinneren aan bijzondere mensen, die niet meer leven. Vaders en moeders. Jongens en meisjes. Goede vrienden of vriendinnen.

Deze herinneringen worden al ruim 20 jaar vormgegeven door Chris Visser met bijzondere grafmonumenten en urnen. Ter herdenking en herinnering aan een persoon waar van gehouden werd.

Inmiddels heeft Chris Visser meer dan 100 grafmonumenten en urnen gemaakt, vaak in nauwe samenwerking en contact met de nabestaanden. Geen monument/urn is hetzelfde, maar heeft een geheel eigen signatuur en uitstraling. Daarover schrijft ze zelf op haar website: "Mijn gedenkbeelden zijn niet bedoeld om een herinnering te bedekken, maar juist om te laten zien wie iemand was en wat die persoon bij leven voor een ander heeft betekend. Daarom zijn mijn beelden vaak kleurrijk, in plaats van somber, grijs of eenvormig. Mijn beelden roepen prettige herinneringen op aan wie iemand ooit was..."

Voor meer informatie: www.chrisgrafkunst.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief