Onder het genot van een maaltijd ontmoeten gasten elkaar en leren elkaars cultuur beter kennen en begrijpen. Naast een goed gesprek staat lekker eten centraal. Het Yarden Integratiediner is een afgeleide van het Nationaal Integratiediner. Naast een Hollands stamppotbuffet met een moderne twist wordt een authentiek Indisch buffet met verschillende groente en vleesgerechten geserveerd. Neem gerust iemand mee, deelname is gratis en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle Rotterdammers zijn welkom.

Entree Crematorium RotterdamEten verbindt
Locatiemanager yardenhuis van Rotterdam, Edwin van der Meulen: “Hoezeer culturen van elkaar verschillen, eten is een sociale aangelegenheid en biedt ruimte om met elkaar in contact te komen. Daarom nodigen wij Rotterdammers uit om bij ons te komen eten. U geeft uw naam door en met hoeveel personen u komt. Ook kinderen zijn welkom. We hebben plek voor zo’n 150 gasten, dus wees er op tijd bij. Als stamppotten serveren we onder meer: stamppot rucola met gekonfijte sjalotjes, hete bliksem met aardappel, peer & appel en stamppot zuurkool met verse ananas. Het Indisch buffet bestaat uit nasi en bami, aangevuld met verschillende zoetzure, pikante en kokos rundvlees-, kip- en groentegerechten. Wij ontvangen de gasten van 17.00 tot 17.30 uur, gevolgd door de officiële opening. Het diner begint om 17.30 uur en rond 20 uur ronden we de avond af. Heeft u vragen? Neem dan contact op via 010 927 2113 of kijk op www.yarden.nl/integratiediner . Wij zien u graag op donderdag 11 oktober.”

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief