Zeker een offerte wordt steeds meer een wezenlijk onderdeel van het proces in het verwerven van opdrachten. Het kunnen maken van een offerte biedt je de gelegenheid je onderneming en jezelf te presenteren door middel van iets tastbaars. Bovendien krijg je de kans om een duurzame klantrelatie op te bouwen.
Uitvaartzorg Nederland onderkent het belang van het schrijven overtuigende en succesvolle offertes. Zeker in een branche die ontzettend in beweging is en waarin de consument een meer leidende rol gaat vervullen. Maar ook gezien de vele aanbieders in de uitvaartbranche.

Uitvaartzorg Nederland
Uitvaartzorg Nederland gaat uitvaartondernemers in Nederland ondersteunen in het opstellen van succesrijke offertes. Dat doen we met een webinar van mevrouw Natasja Hoogenboom, werkzaam bij Salestaalent uit Breda. Natasja deelt haar grootste lessen en meest waardevolle inzichten uit 20 jaar saleservaring en het evalueren van honderden offertetrajecten graag met jou.
De masterclass neemt je mee naar het begin van het offerteproces: het analyseren van de offerte aanvraag, het telefoongesprek, het opmaken en mailen van een succesvolle offerte en de opvolging.

Deelname kosteloos
Doe mee! Schrijf je in! Laat deze kans niet liggen. Je hoeft alleen je pc/laptop aan te zetten en in te loggen. Eén uur van je tijd kan de omzet van jouw onderneming veranderen!
Stap in en meld je hier aan!

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief