funeral awardGenomineerden EUFIA Awards bekend!

 

Firma Satelliet meubelen in Breda zette afgelopen dinsdag haar deuren open voor deelnemers en genodigden van de open jury dag van EUFIA Nederland en België.

Aangenaam verrast
De deelnemers werden ontvangen in het geheel verbouwde Inspirium waar normaal gesproken de partners van Satelliet gevestigd zijn.

Speciaal voor deze gelegenheid was voor de deelnemers de ruimte ter beschikking gesteld voor de presentatie van hun producten en/of diensten. Diverse gasten werden aangenaam verrast door de geweldig inspirerende en innovatieve ruimte.
eufia jury 2017Het ochtenddeel werd geheel gebruikt voor de presentaties van de deelnemers aan de vakjury. Zowel de Nederlandse als de Belgische kandidaten werden kritisch aan de tand gevoeld. Tevens was er voor de deelnemers gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. Na de presentaties werd door The Colour Kitchen een goed gevulde lunch verzorgd. Deze organisatie heeft een concept waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om hun talenten te laten zien en te laten groeien.

eufia lezing 2017Aansprekende lezingen
Voor het middagdeel kregen de sponsoren de gelegenheid om tijdens een lezing iets te vertellen over hun producten en diensten. Er werd onder meer gesproken over cyber criminaliteit door Thoma assurantie adviseurs, hospitality in de uitvaartbranche door Andries Berlee, duurzaam gebruik van materialen door fa. Forbo Flooring, biogas ontwikkelingen door DFW Europe, Adstate gaf inspirerende lezingen over voorbereid zijn op digitale concurrentie en er was gelegenheid om een voorstelling bij te wonen over Verlaat Verdriet met als titel Herleef! Door Tamar van der Steen.

Netwerkborrel
Gedurende de dag en tijdens de netwerkborrel werd iedereen verrast door zanger Marcel Luntungan van Marsmelody. Voorafgaand aan de netwerkborrel sloot dagvoorzitter Sonja Brinkhorst de dag af met het noemen van de genomineerden die kans maken op een EUFIA award. Deze prijs reikt het bestuur uit tijdens het gala dat op 28 oktober a.s. plaatsvindt in het Le Plaza hotel in Brussel.

eufia stands 2017Genomineerden
De Nederlandse vakjury heeft de volgende deelnemers genomineerd (op alfabetische volgorde):

Categorie: Innovation in Funeral Products:
- Bertis
- Onora Benelux BV
- RememberBox

Categorie: Innovation in Funeral Service and Ideas:
- Funeral Products
- Luizter
- Private Silence

 

Gala
Op zaterdag 28 oktober wordt, tijdens een feestelijk gala in het Le Plaza Hotel in Brussel, bekend gemaakt wie zich de winnaar van de European Funeral Innovation Award mag noemen. Een avond die naast de award uitreiking gevuld is met muziek en entertainment, netwerken en uiteraard een heerlijk diner. Ook deze dag beloofd een mooi evenement te worden.

Wilt u het gala graag bijwonen, branchegenoten ontmoeten en live aanwezig zijn bij de uitreiking? Dat kan! Tickets voor het gala zijn los verkrijgbaar via het secretariaat. Het is ook mogelijk een gepersonaliseerde tafel te reserveren voor 10 personen, beiden te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank aan alle betrokkenen
Namens het bestuur van EUFIA bedanken we iedereen die deze dag met ons heeft mogelijk gemaakt en hebben we een goede stap gezet naar een innovatief en transparant evenement met toegevoegde waarde voor alle deelnemers, sponsoren en overige aanwezigen, aldus Sonja Brinkhorst.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.