regiobeursRegiobeurs Uitvaart 2017 voor professionals op 8 en 9 november 2017 in Houten
De organisatie is nog in volle gang, maar vást staat dat er op woensdag 8 en donderdag 9 november 2017 weer een Regiobeurs Uitvaart wordt georganiseerd.

Dit jaar in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten).
Netwerkevenement
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. Onder het motto ‘bijblijven en bijpraten’ kunnen professionals op een ontspannen manier netwerken in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.
Op uitnodiging
De Regiobeurs Uitvaart is uitsluitend op uitnodiging toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn bij uitvaartondernemingen, crematoria, begraafplaatsen, mortuaria, zorginstellingen, gemeenten etc. De uitnodigingen zullen tijdig verstuurd worden.
Voor meer informatie over de Regiobeurs Uitvaart 2017:
• Jan-Willem van Burgsteden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Joep Vink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.