“Net als in 2012 streven wij ernaar om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. Met nog meer dan zes maanden te gaan zijn we duidelijk op de goede weg.” Registreren kan via www.evenementenhal.nl/uitvaartvakbeurs.

“Op dit moment hebben zich 187 exposanten definitief ingeschreven”, vertelt Debbie de Bruijn namens de Evenementenhal Gorinchem. “Maar met een groot aantal organisaties zijn wij nog in gesprek. Ik ben er dan ook zeker van dat het aanbod in september minstens net zo breed en aantrekkelijk zal zijn als in 2012 waardoor ik verwacht dat we het enorme succes van de vorige editie zeker zullen evenaren. Door de uitbouw van het aantal samenwerkingen met buitenlandse beurzen zien we bovendien nu al dat al dat de Uitvaart Vakbeurs 2016 een nóg internationaler karakter krijgt.”

Fit naar de Toekomst
Het thema van de Uitvaart Vakbeurs 2016 is ‘Fit naar de Toekomst’. “Zeker ook als uitvaartprofessional moet je fit zijn om voortdurend in te kunnen blijven spelen op de veranderingen en ontwikkelingen om ons heen”, stelt Leen van der Heden. “De beurscommissie is momenteel druk bezig om aan het thema een niet alleen serieuze maar ook ludieke invulling te geven.”

Uitvaart Vakbeurs 2016
De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem. De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor de uitvaartbranche. De Evenementenhal Gorinchem is met 4.000 gratis parkeerplaatsen uitstekend bereikbaar en ligt direct naast de A15 (Franklinweg 2).

Openingstijden (onder voorbehoud):
Woensdag 28 september 2016 :  10.00 – 21.00 uur
Donderdag 29 september 2016 : 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 30 september 2016 :        10.00 – 18.00 uur

VTU logo

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief