Door heel Nederland werden locaties van uitvaartorganisatie Yarden omgetoverd tot bijzondere herdenkingsplaatsen. Hier konden nabestaanden hun overleden dierbare(n) tijdens speciale herinneringsbijeenkomsten herdenken.

Van lichtjesceremonies tot concerten en lezingen
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging van Yarden: ‘Met de Herinneringsweken wil Yarden mensen steunen bij het verwerken van hun verlies. We geven mensen de gelegenheid om stil te staan bij het afscheid van hun overleden dierbare(n). Uit de toename in het aantal bezoekers blijkt dat nabestaanden hier behoefte aan hebben. Tijdens de herinneringsbijeenkomst hebben bezoekers veel steun aan elkaar. Elke Yarden locatie geeft op zijn eigen manier vorm en inhoud aan de bijeenkomst. Dit kan in de vorm van het voorlezen van namen van de overledenen zijn maar ook met muziek of het neerzetten van een kaarsje. De reacties die we van bezoekers ontvangen hebben zijn hartverwarmend te noemen.’

Herinneringsweken
Yarden wil voorzien in de behoefte van Nederlanders om vaker momenten te creëren waarop zij hun overleden dierbare(n) kunnen herdenken en herinneren. Daarom opende Yarden tijdens de Herinneringsweken van 24 oktober t/m 8 november de deuren van haar uitvaartlocaties in het hele land. Bij deze bijeenkomsten staat het thema ‘Heimwee met een glimlach’ centraal. Dit jaar waren er ruim 1100 meer bezoekers dan vorig jaar. Ook in 2016 organiseert Yarden Herinneringsweken. Op www.yarden.nl/herinneringsbijeenkomst staan de exacte data wanneer deze gepland staan.

Over Yarden
Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 900 medewerkers, 200 vrijwilligers, 76 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria, 26 franchisenemers en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief