De één doet dat groots en meeslepend, de ander klein en intiem. De 16-jarige Dirk is ziek en schrijft samen met rapper Gers Pardoel een rap, om de ouders van Dirk te bedanken voor jarenlange zorg en liefde. Waarom wachten? is vanaf woensdag 7 oktober om 22.00 uur te zien bij SBS6.

Aflevering 1
Dirk uit Groesbeek wil zijn familie graag verrassen, door een zelfgeschreven rap voor ze te zingen. Zijn grote voorbeeld, rapper Gers Pardoel, schiet te hulp met het schrijven hiervan. Sinds eind 2014 is bij Dirk een levensbedreigende vorm van botkanker geconstateerd. Niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van zijn familie staat sindsdien in het teken van Dirk en zijn ziekte. Hij weet hoe bijzonder zijn familie is en wil hen graag bedanken voor alle steun en liefde die hij van ze krijgt.

Daarnaast is in de eerste aflevering te zien hoe de drieling Eva, Esther en David hun moeder vertelt hoeveel ze van haar houden en hoe dankbaar ze haar zijn. Toen moeder Dulci 22 jaar geleden beviel van de drieling, stopte ze noodgedwongen met werken zodat ze er volledig voor de kinderen kon zijn. Ze cijfert, tot op de dag van vandaag, zichzelf volledig weg.
Ook Rinus is zijn man Jaap erg dankbaar, omdat Rinus hierdoor het geluk weer heeft gevonden. Rinus neemt Jaap nietsvermoedend na een werkdag mee naar het strand voor een drankje waar hij Jaap verrast met een prachtige speech recht uit het hart. Jochem van Gelder helpt de deelnemers bij het voorbereiden van hun missie. Ook toevallige voorbijgangers op straat krijgen de gelegenheid om ter plekke hun gevoelens uit te spreken tegen een bijzonder persoon, wat vaak emotionele reacties oplevert.

Waarom wachten?- app
Het programma Waarom wachten? biedt ook de kijkers de mogelijkheid gevoelens uit te spreken voor iemand anders middels de gratis Waarom wachten?- app. Hier kan de kijker een persoonlijke video- of audioboodschap inspreken om iemand te verrassen. Deze boodschappen worden tijdens de uitzending via de telefoon bezorgd. Deze app is te downloaden in de appstore.

Waarom wachten? vanaf woensdag 7 oktober om 22.00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/waaromwachten

Waarom wachten? is geïnspireerd op de campagne van coöperatie DELA en wordt geproduceerd door Talpa.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief