Daarom organiseert De Terebinth op zondag 8 november 2015 van 11.00-15.30 uur op de R.K. Begraafplaats Buitenveldert een symposium onder de titel 'Toekomst voor het funeraire verleden'. Doel van het symposium is om met de aanwezigen over dit onderwerp van gedachten te wisselen om samen te komen tot de definitie van wat De Terebinth verstaat onder funeraire cultuur.

Terebinth symposium 2015

Programma
's Ochtends zullen drie sprekers, kunsthistorica Anita van Breugel, begraafplaatsbeheerder en redacteur van het tijdschrift Terebinth Bert Pierik en redacteur van het tijdschrift Terebinth Korrie Korevaart ingaan op het onderwerp. 's Middags komen de aanwezigen aan het woord tijdens een rondgang over de begraafplaats, in een groepsdiscussie en tijdens een plenaire gedachtewisseling.
Het volledige programma van het symposium staat op de site van De Terebinth onder Toekomst van het funeraire verleden. Zie voor actuele berichten over het symposium www.facebook.com/TijdschriftTerebinth. Het discussiestuk 'Toekomst voor het funeraire verleden' is via de website te downloaden.

Aanmelden
U kunt zich voor 26 oktober a.s. voor het symposium aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0345 521132.
Het symposium is ook toegankelijk voor niet-leden. Door andere belangstellenden bij de discussie te betrekken, krijgt de uitkomst een groter draagvlak in de samenleving. Wij hopen op een grote opkomst en een inspirerende gedachtewisseling.

Symposium Toekomst voor het funeraire verleden
Plaats: Amsterdam
Locatie: R.-K. begraafplaats Buitenveldert (Condoleanceruimte)
Datum: zondag 8 november 2015
Ontvangst: vanaf 10:30 uur
Aanvang: 11.00 uur
Kosten: gratis voor leden en niet-leden
Lunch: wordt aangeboden door Vereniging De Terebinth
    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief