“Hoe vier je een 200-jarig jubileum als begrafenisondernemer? Een groot feest geven leek ons niet zo gepast. De maatschappelijke rol die het bedrijf gespeeld heeft door de jaren heen was des te duidelijker.” aldus directeur Mijndert Rebel. Hij vervolgt: “Daarom hebben wij er voor gekozen om iets terug te geven aan de maatschappij (suggestie: samenleving). Dit doen wij door het doneren van €200,- voor elke door ons verzorgde uitvaart in 2015 aan een goed doel, stichting de Regenboogboom. En ook door een stukje geschiedschrijving.

Overhandiging jubileumboek Rebel

Het boek beschrijft een aantal facetten van de geschiedenis van de uitvaart. Er is onderzoek gedaan naar de oorsprong van Rebel’s Begrafenisonderneming met verrassende ontdekkingen en er is gekeken naar de algemene ontwikkelingen in het beroep. Daarmee is een mooi tijdsbeeld ontstaan van het beroep van aanspreker vanaf de begintijd tot aan de tegenwoordige uitvaart. Een blik op de toekomst over de verwachte veranderingen van de uitvaart in Nederland kan in een dergelijke uitgave natuurlijk niet ontbreken.

Wilt u graag een exemplaar van het boek ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rebel’s Begrafenisonderneming. Dat kan via 035-5253067 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het boek wordt zolang de voorraad strekt gratis verstrekt.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief