Declamo“Declamo” uitvaartsprekers viert 12,5 jarig jubileum

12,5 Jaar geleden werd Declamo - sprekers bij uitvaarten opgericht. Toen al werd een toenemende behoefte gesignaleerd aan onafhankelijke sprekers bij uitvaarten. Inmiddels is Declamo een begrip in Twente.

De sprekers zijn veelgevraagd en hebben al van veel families het vertrouwen gekregen. Declamo kan beschikken over een verscheidenheid aan sprekers met verschillende achtergronden en met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten. Er kan gesproken worden in verschillende talen maar ook in een dialect. De sprekers zijn inzetbaar bij uitvaarten van verschillende religies en gebruiken.

Bij het regelen van een uitvaart komen veel zaken ter sprake, nabestaanden moeten in korte tijd veel beslissingen nemen, vaak al op de eerste dag. Ook de beslissing over het houden van een toespraak bij de uitvaart moet vroegtijdig genomen worden. Lang niet alle nabestaanden willen of kunnen dit zelf. Een deskundige spreker van buitenaf is dan heel welkom. De sprekers van Declamo spreken namens de familie en vertellen het levensverhaal van de overleden dierbare. Dit kan bij de dienst in het uitvaartcentrum, het crematorium, de kerk, maar ook bij een dienst op een eigen gekozen locatie. Ook bieden zij de mogelijkheid om al bij leven in gesprek te gaan en al voor het overlijden het levensverhaal met betrokkenen op te tekenen.

Declamo jubileum 2015
De sprekers van Declamo werken voor eigen rekening en verantwoording en hebben zelf het contact met de familie. Aangezien Declamo werkt met een heel team van uitvaartsprekers is er ook altijd een spreker beschikbaar. Zij werken volgens een uniforme tariefstelling en de rekening wordt rechtstreeks naar de familie gestuurd of naar de uitvaartonderneming. Zij zijn onafhankelijk en alle nabestaanden en of/uitvaartondernemingen in de regio kunnen een beroep op hen doen. Declamo is een handelsnaam van Vredehof.

Declamo besteedt binnen haar eigen kring aandacht aan haar 12,5 jarig bestaan.

Meer informatie op www.declamo.nl

    

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.