haaksma en de haan logo 

Nieuwe uitvaartonderneming in Heerenveen
Op 31 maart heeft de uitvaartonderneming Haaksma & de Haan Uitvaart zich in Heerenveen gevestigd. Een onderneming van twee vrouwen: Gonneke Haaksma en Berber de Haan.

haaksmaendehaan Beiden zijn al meerdere jaren werkzaam als uitvaartondernemer, Gonneke in ZW Friesland en Berber in Steenwijk. In de afgelopen jaren hebben beide vrouwen elkaar geholpen in tijden van grote drukte en in vakanties. Deze samenwerking heeft voor beiden een meerwaarde opgeleverd. Dit mondt nu uit in de vestiging van hun nieuwe, gezamenlijke bedrijf in Heerenveen. Beiden blijven ook actief met hun werkzaamheden vanuit ZW Friesland en vanuit Steenwijk.
Haaksma & de Haan Uitvaart heeft werkruimte gevonden in het Kuperushuis in Heerenveen. Dit voormalig bankgebouw biedt de mogelijkheid tot het delen van kantoren. Prima voor uitvaartbegeleiders omdat het eigenlijke werk bij de mensen thuis plaatsvindt en niet in een kantoor. Gonneke Haaksma en Berber de Haan staan in contact met een aantal aspirant-medewerksters die momenteel nog de Meander- uitvaartopleiding volgen. Dit biedt de mogelijkheid de onderneming uit te breiden met behoud van de hoge kwaliteit van uitvaartbegeleiding.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.