"Wij stellen alles in het werk om onze cliënten op een waardige en stijlvolle wijze afscheid te laten nemen en UitvaartLite ondersteunt ons daarbij." Stefan van Dorsser van TroBit: "Wij zijn trots dat steeds meer startende ondernemingen en kleinere zelfstandigen kiezen voor UitvaartLite. Het online pakket is eenvoudig in gebruik en overal beschikbaar."

Uitvaart Lite
UitvaartLite is hét webbased softwarepakket voor startende en kleine uitvaartondernemingen. Met UitvaartLite kunnen eenvoudig en efficiënt alle gegevens rondom een uitvaart worden geregistreerd. Naar keuze wordt aan de uitvaart handmatig of automatisch een volgnummer (wettelijk registratienummer) toegekend. Tijdens de invoer van een uitvaart wordt tegelijkertijd de begroting opgemaakt. Vanuit het uitvaart invoerscherm kan de begroting op elk moment worden opgeroepen en gecontroleerd.

TroBit
TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor begraafplaatsen, crematoria, mortuaria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen én uitvaart depositofondsen. TroBit levert haar diensten aan het particuliere bedrijfsleven, de gezondheidszorg en lokale overheden. Elke organisatie is weer anders. Daarom beperken wij ons niet alleen tot levering en installatie van programmatuur, maar zijn u ook graag met goed advies van dienst. Bijvoorbeeld over de integratie van onze systemen in uw organisatie maar ook over het opleiden van uw medewerkers.
Voor meer informatie: www.trobit.com
   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief