Bogra
BOGRA is MVO-Partner en Milieubarometerbedrijf

Bogra heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Met trots zijn wij erkend als deelnemend bedrijf aan de Milieubarometer. "Wij meten en verbeteren onze milieuscore en daarmee onze CO2-footprint.

Wij zijn zeer tevreden over de Milieubarometer en de meetbare resultaten. Wij voeren onze gegevens in en krijgen inzichtelijk wat de CO2-uitstoot van ons bedrijf is (zoals bijvoorbeeld energie- en afvalverbruik). Aan de hand van deze cijfers kunnen er maatregelen worden getroffen; ook worden de gegevens gebruikt voor een stukje bewustwording binnen ons bedrijf. Het is een mooi instrument, om te zien waar wij als bedrijf staan, omdat gegevens van aangesloten bedrijven met elkaar worden vergeleken," zegt Kees Hof, bedrijfsleider bij Bogra.

milieubarometerbedrijf
Bogra was al partner van MVO Nederland, waarmee er nu een mooie combinatie is ontstaan. "Wij gaan de komende periode nog bewuster de verandering in gang zetten, en daarvoor moeten wij met z'n allen in beweging komen," geeft Linda Damhuis, operationeel en marketing directeur bij Bogra aan. "Op allerlei fronten milieubewust ondernemen waarbij kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staan. In de fabriek in Enkhuizen wordt het restafval verbrand in een houtkachel, waarbij de warmte gebruikt wordt voor de verwarming van het pand. Een verantwoorde keuze en goed voor het milieu. Daarnaast kopen wij bewust onze grondstoffen in voor de fabricage van uitvaartkisten." De nieuwste kistenserie Riposo is daar hét voorbeeld van, waarbij de kisten zijn samengesteld met aandacht voor drie pijlers: Milieubewust & Maatschappelijk bewust & Prijsbewust.
    

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.