herinneringsminuut Yarden

 

Herinneringsruimte geopend in de Kalverstraat in Amsterdam
Steeds meer behoefte aan niet-kerkgebonden momenten voor verwerking persoonlijk verlies

In de drukste winkelstraat van Nederland, de Kalverstraat in Amsterdam, is een speciale Herinneringsruimte geopend waar voorbijgangers een privémoment kunnen nemen om in alle ruste en privacy stil te staan bij een overleden dierbare. De feestdagen zijn de meest hectische dagen van het jaar, en tegelijkertijd ook de moeilijkste dagen voor mensen die iemand hebben verloren. Het is juist nu belangrijk om uit de hectiek van alledag te kunnen stappen en even stil te kunnen staan bij een overledene. Uitvaartvereniging Yarden, organisator van de Herinneringsruimte, constateert dat er in de samenleving steeds meer vraag is naar alternatieve momenten om stil te staan bij persoonlijk verlies.

Voor veel nabestaanden zijn de donkere dagen voor kerst moeilijke tijden. Door de hectiek van de feestdagen en tijdgebrek ontbreekt het aan momenten om even stil te staan bij een overleden dierbare. De Herinneringsruimte brengt het belang van stil staan bij een dierbare onder de aandacht van voorbijgangers; bezoekers kunnen de ruimte een moment helemaal voor henzelf krijgen. Op de achtergrond is altijd een vrijwilliger van Yarden aanwezig om mensen terzijde te staan mocht dat gewenst zijn.

herinneringsruimte kalverstraat

De Herinneringsruimte is tot 24 december gedurende de winkeltijden geopend.
Yarden is ook de afzender van de Herinneringsminuut die elk jaar op 30 december op televisie wordt uitgezonden.

Layana Mokoginta                   


06-20011181

Uitvaartvereniging Yarden
Almere

www.herinneringsminuut.nl

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.