Funeral Products bracht onlangs een nieuwe brochure uit met een tal van innovatieve producten op het gebied van asbestemmmingen. "De Tanexpo is de ideale mogelijkheid om onze nieuwe producten te presenteren", vertelt Peter Biemans, directeur / eigenaar van Funeral Products, enthousiast, "in onze compleet nieuwe stand komen onze producten goed tot hun recht."

Funeral products bologna-2
Dat de producten aandacht trokken was ook te zien aan de vele bezoekers en media bij de stand. Zo zijn de producten door verschillende cameraploegen gefilmd, waaronder door de cameraploeg van Rai Uno (de meest bekeken zender van Italiƫ).

Tevens stond de TanExpo voor Funeral Products in het teken van de Europese lancering van het LoveUrnstm merk. De Premium urnen van de LoveUrnstm collectie kenmerken zich door hun unieke vormgeving, waardoor ze ook geschikt zijn als decoratiestuk in het interieur. Wederom slaagt Funeral Products er dus in om met iets unieks te komen door het toevoegen van een merk aan haar complete lijn messing urnen. De LoveUrnstm collectie is in Europa exclusief verkrijgbaar bij Funeral Products.

De TanExpo is een van 's werelds grootste uitvaartbeurzen met meer dan 200 exposanten en 17.000 bezoekers uit 54 landen. Op deze beurs worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties gepresenteerd.

De nieuwe producten van Funeral Products kunt u hier bekijken.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl