biedt Uitvaart Compact deze dienstverlening momenteel met een directe volledige betaling in de vorm van een inleg op een depositorekening met hoge rente. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om vooraf bij leven een Uitvaart Compact te regelen, waarbij de kosten voor de toekomstige uitvaart via een verzekering worden gedekt. Compact Uitvaartverzekeringen geldt voor alle varianten van Uitvaart Compact. Er hoeft niet in één keer betaald te worden, maar een verzekeringspremie per maand, kwartaal of per jaar. Een volwassen van 30 jaar betaalt bijvoorbeeld voor Compact Essentie € 3,63 per maand, een volwassene van 50 jaar  € 7,32 per maand, tot de leeftijd van het 75 jaar .

Sinds de introductie eind 2008, hebben honderden mensen per jaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om geheel via internet een uitvaart te regelen. Uniek is dat nabestaanden op ieder gewenst moment Uitvaart Compact 24 uur per dag en zeven dagen per week geheel via internet kunnen regelen. Na succes in Nederland is Uitvaart Compact afgelopen jaar ook in België geïntroduceerd met uitvaartcompact.be en in Duitsland met bestattungkompakt.de. Veel nabestaanden hebben inmiddels te kennen gegeven onder de indruk te zijn van de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in combinatie met de vaste, zeer lage prijs.

Uitvaart Compact is in eerste instantie ontwikkeld voor een snel groeiende groep mensen die zelf, in intieme kring een uitvaart wil regelen en daarbij niets meer dan het noodzakelijke wil. Anderzijds slaat deze dienstverlening aan bij degenen die eenvoudigweg het geld niet hebben om een traditionele uitvaart te betalen. Bij Uitvaart Compact staat een vaste, lage prijs centraal en zijn er geen verassingen achteraf. Dit wordt in de huidige tijd, waarbij de transparantie van tarieven voor een uitvaart regelmatig onderwerp van gesprek is als zeer positief ervaren.

Verzekering met een aantrekkelijke lage premie

Vanaf vandaag is het dus ook mogelijk om vooraf een Uitvaart Compact te regelen met een verzekering. Compact Uitvaartverzekeringen biedt dekking voor alle drie de varianten van Uitvaart Compact; Het gaat hierbij om Compact Basis (€1200), Compact Essentie (€1900) en Compact Compleet (€3000). De verzekeringnemer betaalt, afhankelijk van leeftijd, periodiek een bijpassende lage premie. Met de uitkering van de verzekering wordt te zijner tijd de nota van de uitvaart betaald.


PC Hooft 
PC Hooft Groep B.V. is verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De roots van de PC liggen in Amsterdam, maar het werkgebied beslaat heel Nederland. De PC Hooft Groep exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. PC Hooft regelt en verzorgt al ruim 80 jaar lang uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een stijlvolle uitvaart te verzorgen voor een redelijke prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden.  PC Hooft biedt voor ieders wens en budget een passende uitvaart. Via uitvaartcompact.nl en uitvaartdirect.nl biedt PC Hooft haar uitvaartdienstverlening op internet aan. In België en Duitsland kan dat nu via uitvaartcompact.be en bestattungkompakt.de.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl