Agenda

Pijnacker. Uitvaartbeurs
Zaterdag 13 April 2019, 10:30 - 15:30

uitvaartberus pijnacker Uitvaartbeurs in Pijnacker.

Waarom de Ontmoetingskerk in Pijnacker? Welnu: daar heeft Van Der Helm uitvaartzorg al bijna drie jaar een mooie opbaar- en familiekamer. "Deze uitvaartsuite is recent verbouwd en uitgebreid en we zijn er trots op om deze tijdens de uitvaartbeurs aan iedereen te kunnen tonen", aldus Edward van der Helm.


Uitvaartsuite Klapwijk is de enige opbaarfaciliteit in Pijnacker, sinds het uitvaartcentrum aan de Thorbeckelaan is gesloten. "Op de algemene begraafplaats aan de Oudeweg in Nootdorp zijn ook twee opbaarkamers waar wij opbaringen en volledige uitvaarten kunnen verzorgen en zo bieden wij binnen de grenzen van onze eigen gemeente vele mogelijkheden", zegt Edward thuis aan de Veenweg 14 in Nootdorp, waar hij ook een rouw- en uitvaartcentrum heeft met alle faciliteiten. Verder heeft hij een uitvaartcentrum aan de Strandwal in Leidschendam en een uitvaartwinkel aan de Damlaan in Leidschendam.


Edward van der Helm en zijn collega's verzorgen op een professionele en zeer betrokken wijze een volledige en persoonlijke uitvaart. Vanaf het eerste tot het laatste moment hebben de nabestaanden te maken met één aanspreekpunt. Heel veel kan en mag. Daarbij staat alles in het teken van tegemoet komen aan de wensen van de overledene en de nabestaanden.


Tijdens de Uitvaartbeurs in de Ontmoetingskerk wil Edward alle aspecten en mogelijkheden laten zien en erover vertellen, samen met de collega's en relaties met wie hij samenwerkt. "Er is zoveel mogelijk, dat wij het mooi vinden om het aan iedereen een keer te laten zien. Uiteraard kunnen de bezoekers ook de uitvaartsuite en familiekamer zien waar mensen, net als bij al onze faciliteiten, 24 uur per dag terecht kunnen om op de laatste dagen voor het afscheid bij hun dierbare te zijn."


Edward wijst ook op de mogelijkheden om de Ontmoetingskerk te gebruiken voor de afscheidsviering. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van de kerkgemeenschap. Het gebouw beschikt over alle faciliteiten en kan tot 450 mensen herbergen.


De Uitvaartbeurs begint zaterdag 13 april rond 10.30 uur. Om 11.00 uur is er een officiële opening waarbij Edward het een en ander vertelt over zijn vak. Ook Hospice Vliethuys uit Voorburg en de Stichting Steun bij Rouw Pijnacker-Nootdorp zijn aanwezig om u te informeren en om vragen te beantwoorden. Om 14.00 uur verzorgt Anita Balm een lezing met als titel "Wat vind jij er eigenlijk van?". De lezing gaat over hoe bijvoorbeeld kinderen met dood, rouw en gemis omgaan.
In de verschillende ruimten van de kerk en buiten is van alles te zien omtrent overlijden, dood, afscheid en uitvaart. Iedereen is van harte welkom.

   
Uiteraard is de toegang gratis en schenken we een kopje koffie, thee of fris.

      

Locatie : De Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl