Boek: Zien waar je bent geweest


omslag zien waar je bent geweest

Sophia van den Dobbelsteen, Zien waar je bent geweest

‘Op een voor mij cruciaal punt in mijn loopbaan krijg ik van heel dichtbij met de dood te maken. Ik mag aanwezig zijn bij het overlijden van iemand die me heel na aan het hart ligt, mag meedenken over de vorm waarin afscheid genomen wordt. Een proces dat me meer dan dierbaar wordt. En mijn ogen opent voor de belangrijke rol die een uitvaartverzorger voor nabestaanden kan vervullen. Ik ga op onderzoek uit en kom in de mij onbekende wereld van de uitvaart terecht. Ik word uitvaartverzorger en ritueelbegeleider bij afscheid.’

Zo beschrijft Sophia van den Dobbelsteen de start van Zirkoon, het bedrijf voor uitvaartverzorging en -begeleiding dat zij tien jaar geleden heeft opgericht. Ze schreef in die afgelopen tijd vele verhalen over de indringende ervaringen die zij in haar werk als uitvaartverzorger heeft opgedaan.
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Zirkoon Afscheidsbegeleiding zijn de mooiste in dit boek bijeengebracht en gecombineerd met beeldende of tekstuele bijdragen van kunstenaars waarmee Sophia een speciale relatie heeft.


Titel Zien waar je bent geweest
Auteur Sophia van den Dobbelsteen
Uitgever Philip Elchers - Groningen
Taal Nederlands
Druk 1
Prijs € 19,95
Bestellen    Philip Elgers Uitgeverij

 

Terug naar Boekenlijst