Boek: Moeder zijn zonder mijn moeder

boek_moeder_zonder_mijn_moeder Marjolein Simons

Het diepste verdriet wordt zo dikwijls verzwegen
Voor het grootste geluk schieten woorden tekort
Wij zijn met ons diepste verlangen verlegen
Daar waar het dierbaarste bezit slechts een herinnering wordt

Nel Benschop

Moeder worden heeft een geweldige impact op een vrouwenleven. Maar wat als je moeder wordt als eigen moeder er niet meer is en je alle mooie momenten niet meer met haar kunt delen. En ook niet meer voor steun bij haar terecht kunt voor alle vragen en moeilijkheden die je bij het moederschap tegen kunt komen. Het verlies van een moeder gaat met heftige emoties gepaard en als je zelf moeder wordt komt het verlies vaak in alle hevigheid terug.

Moeders vertellen in bijzondere en aangrijpende verhalen wat het betekent om je moeder in je leven te moeten missen. Een boek vol herkenning, erkenning en ondersteuning voor alle moeders zonder moeder.

Marjolein Simons werkt als personeelscoach en studeert psychologie. Ruim tien jaar geleden verloor ze onverwacht kort na elkaar haar broer, vader en moeder. In diezelfde periode werd ze zelf moeder. Ze kreeg twee prachtige zonen. Marjolein besloot iets met haar enorme verdriet te doen en zich in te zetten voor vrouwen in een vergelijkbare situatie door het netwerk Moeders zonder moeder op te zetten.


 

Titel

 Moeder zijn zonder mijn moeder

Auteur

 Marjolein Simons

Illustraties 

 Gedichten en foto's

Uitgever

 A.W. Bruna Uitgevers B.V.

ISBN

 978 90 229 9616 4

Prijs

 € 17,95

Uitvoering/omvang

 Paperback, 288 pag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Overzicht Verlies Ouders, Moeder
Terug naar
Boekenlijst Rouw