boek met verlies niet verloren

Ze wist het zeker. Ze zou de dood van haar 42-jarige man nooit te boven komen. Zij, pas 35. Twee jonge kinderen van vier en zeven. Lange tijd voelde ze zich een zombie. Worstelend met verdriet. Bang voor hoe het verder moest.

Het is het verhaal van Annette Koevermans uit Schiedam, dat voor velen herkenbaar is. Nu, 20 jaar na dato, is ze opnieuw gelukkig in de liefde en succesvol coach en ondernemer.
Het jaar 2020, door Rutte onlangs nog benoemd als het jaar van verdriet, verlies en rouw, bracht oud zeer naar boven en zette haar aan het denken.

Samen met auteur Nathalie Lans, die zelf ook haar man op jonge leeftijd verloor, maakte ze het boek Met verlies niet verloren. Koevermans vertelt hierin niet alleen haar eigen verhaal, ook praat zij met diverse ervaringsdeskundigen over verlies en hoe dat hun leven op zijn kop zette. Stuk voor stuk verhalen over verschillende vormen van verlies. Maar ook over veerkracht. Over het vinden van de moed om de regie van je leven weer op te pakken.

Hoewel je Met verlies niet verloren kunt scharen onder de zelfhulpboeken is het allesbehalve zweverig. Eerder een confronterende pageturner die leest als een trein en je onherroepelijk wakker schudt, in deze tijd waarin eenzaamheid op de loer ligt. Een boek dat raakt en inspireert.Titel                            Met verlies niet verloren                
Auteur  Nathalie Lans
Uitgever Uitgeverij Scriptum
Taal Nederlands
Pagina's 150
Uitvoering Hardcover, 15 x 23 cm
Druk   1e, februari 2021
ISBN 9789071542800
Prijs € 24,99
Bestellen  klik hier

Terug naar  Overzicht Rouw Algemeen

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl