header-image

‘EEN AFSCHEID DAT PAST’
Als uitvaartbegeleider in Weesp, Wijdemeren en het Gooi (en op verzoek daarbuiten) begeleid ik naasten vanaf de overlijdensmelding t/m de uitvaart. Van crematies tot begrafenissen, kerkelijk of niet kerkelijk.

Ik ben er om samen met hen het afscheid van hun dierbare op een zo goed mogelijke manier vorm te geven. Door mijn brede werkervaring in de uitvaartbranche sinds 2010 ken ik alle mogelijkheden van PERSOONLIJK en EIGENTIJDS afscheid nemen.

Ik ben elke keer weer trots als ik na afloop van een uitvaart hoor ‘Het is precies gegaan zoals hij/zij het gewild zou hebben'.
Een goed afscheid is een afscheid dat past, dat wil zeggen een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene én wat past bij de nabestaanden. Want zij moeten verder.
Daarom zoek ik altijd samen met de nabestaanden naar een passende invulling van het afscheid. Een invulling - van een passie tot sfeer, muziek, thema of kleur - die recht doet aan de overledene en waar de nabestaanden zich goed bij voelen.

Een afscheid kun je maar één keer goed doen!
U kunt mij 24/7 bereiken: T 06 - 233 09 339.
Ook voor inspiratie, een vrijblijvende voorbespreking, uitvaartbegroting en/of polis check.

Adres

Blomstraat 5
1382 AJ Weesp
Nederland

Telefoon

0623309339

E-mail

Website(s)

Social media

Branche(s)

logo-BGNU logo-Keurmerk Persoonlijke Uitvaart logo-Kwalitietsregister Uitvaartverzorgers logo-Dementie Vriendelijke Uitvaartverzorger

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl