Agenda

* Deventer. Voorstelling 'Door zonder jou' door Theater Boven Water
Zondag 05 April 2020, 13:00 - 16:00

Voorstelling 'Door zonder jou' door Theater Boven Water

“…, en heel even maar
voelt eenzaam niet alleen
en zwier je om me heen
met opgeheven glas
dankbaar hoe mooi ons leven was”

Theater Boven Water maakt geïmproviseerd theater op basis van verhalen uit het publiek.
Sommige verhalen laten zich makkelijk vertellen en liggen op het puntje van de tong, andere ervaringen worden vaak in stilte beleefd.

Om meer podium te geven aan verhalen die leven, maar niet zo gemakkelijk gedeeld worden organiseren Koolhof Uitvaartverzorging en Theater Boven Water op zondag 5 april een voorstelling in het theater van de Bibliotheek Centrum in Deventer.

We spelen verhalen van mensen, die een dierbare moeten missen of afscheid aan het nemen zijn. De persoonlijke ervaringen worden vertaald in spel, muziek, beweging, zang of poëzie. Deze geïmproviseerde voorstelling hebben we het thema: ‘Door zonder jou’ gegeven. De dood zal in deze voorstelling ongetwijfeld in verschillende gedaantes ‘voorbij komen’, maar de hoofdrol zal weggelegd zijn voor het (samen) (be)LEVEN! Zowel van de laatste fase van het leven als van de rouwperiode daarna.

Een persoonlijke ervaring in een interview komen delen mag..., maar het hoeft niet! Gewoon aanwezig zijn, luisteren, kijken en ervaren is ook helemaal prima! Omdat mensen niet weten wat ze kunnen verwachten bemerken we soms twijfel en aarzeling. Uit reacties van mensen die geweest zijn blijkt dat de voorstelling juist verbindend en troostend kan zijn. Bezoekers hebben de voorstelling zelfs ervaren als een 'cadeautje'.

Kortom, op zondag 5 april spelen we verhalen over rouw en verlies, maar zeker ook over liefde, humor, troost en geluk,… en alles wat daar tussen zit!

Thema : Door zonder jou; voor iedereen, die een dierbare moet missen of afscheid aan het nemen is

Kaarten : € 10,- incl. kopje koffie of thee

Locatie : Theater Bibliotheek Centrum, Stromarkt 18, 7411 PK Deventer

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl