Agenda

‘s-Heerenberg: Café Doodgewoon
Woensdag 15 Januari 2020, 19:00 - 21:30

netwerk transmurale zorg
Op woensdag 15 januari 2020 organiseert de Protestantse Gemeente ‘s-Heerenberg-Zeddam in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg West-Achterhoek een bijeenkomst onder de naam ‘Café Doodgewoon’. De bijeenkomst is in Café De Snor, Molenstraat 2 te ‘s-Heerenberg en bedoeld voor inwoners van de gemeente Montferland. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur met koffie en thee. Opgave of aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Het programma
In 2018 heeft een eerste Café Doodgewoon in deze regio plaatsgevonden. We hebben toen het thema ‘Palliatieve zorg’ besproken. In opvolging van deze avond organiseren wij nu een bijeenkomst met als thema ‘Als het leven op z’n einde loopt, wat is dan (nog) belangrijk?’. Stel dat u te horen krijgt dat genezing niet meer mogelijk is, dan staat uw leven en dat van uw familieleden plotseling op zijn kop. Er moeten op dat moment vaak veel keuzes gemaakt worden, zoals: wel of niet behandelen, thuis blijven of naar een hospice, wat kun je nog en wat wil je nog? Hoe maakt u dan een keuze en op basis waarvan? Als u weet welke dingen voor u belangrijk zijn kan dat helpen.

Wat is een Café Doodgewoon?
Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s besproken worden die te maken hebben met de laatste levensfase. Tijdens een café is er ruimte voor uitwisseling en vragen. Er is tevens een informatietafel en er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en deskundigen aanwezig aan wie u vragen kunt stellen. Zij luisteren, kunnen informatie en advies geven of eventueel doorverwijzen. Meer informatie kunt u vinden op www.netwerkpalliatievezorg.nl/achterhoek.

Locatie : Café De Snor, Molenstraat 2 te ‘s-Heerenberg

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl