Agenda

Venray. Lezing door Willem Glaudemans
Dinsdag 19 November 2019, 19:30
GauademansLezing door Willem Glaudemans
Op basis van het ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ neemt Glaudemans tijdens deze lezing de deelnemers mee op zielenreis. Deze beschrijft hij alsof de deelnemers die zelf op dat moment meemaken. Hij doorloopt het hele proces: nadat de ziel uit het lichaam is vertrokken, maakt zij een reis door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Hij baseert zijn verhaal op bijna-doodervaringen, oude culturele overleveringen, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, hypnotherapie, uittredingservaringen en innerlijk weten.

Glaudemans meent dat we in onze samenleving de ‘kunst van het sterven’ zijn kwijtgeraakt: ‘Doordat we niet weten wat ons in het “hiernamaals” te wachten staat, bereiden we ons er niet op voor.’ Zijn boek is dan ook een reisgids voor gene zijde. Want weten wat er hierna is, heeft een zuiverende invloed op hoe je nú leeft. Tijdens deze zielenreis staat Glaudemans ook stil bij de Levensschouw: hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekortschoot en wat ze met liefde heeft gedaan.

Doelgroep
Deze lezing is bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospicemedewerkers, maar zeker ook voor nabestaanden en andere belangstellenden.

GRATIS TOEGANG

Over de spreker
Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht. Hij werd bekend als medevertaler van de gnostische en vroegchristelijke teksten (de ‘Nag Hammadi-Geschriften’) en als eindredacteur van de Nederlandse editie van ‘Een cursus in wonderen’. Al van jongs af aan was hij nieuwsgierig naar het leven na de dood. Twee trainingen bij Elisabeth Kübler-Ross over ‘Life, Death and Transition’ hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Willem Glaudemans geeft lezingen, trainingen en persoonlijke begeleiding.
Locatie : Uitvaartcentrum Yarden & Goemans, Keizersveld 54, 5803AN Venray.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl