Agenda

Amstelveen. Wandeling aandacht aan verlies
Zondag 09 December 2018, 10:00

Wandeling aandacht aan verlies
zondag 9 december “leven met gemis”

Voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring.
Maandelijks organiseren we een rouwwandeling in het Amsterdamse bos. We wandelen ruim 1 uur. Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven.
Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking.

wandeling verlies

We verzamelen om 10.00 uur naast Silversant, Noorddammerlaan 119 Amstelveen. We staan aan de kant van de Urbanuskerk. Kosten deelname zijn
€ 10,00 (contant) inclusief een koffie of thee.

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: “leven met gemis”. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Na de wandeling praten en drinken we koffie/thee bij Silversant.

Graag aanmelden als je mee wilt lopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-4604 8372. De wandeling is voor iedereen die een verlieservaring heeft.

Wendy Pater-Jamin – indeontmoeting.nl

Diny Neplenbroek
Levenscoach en gespecialiseerd verliesbegeleider Uitvaartverzorging

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.