Agenda

Assen. Alom Gedenken met lezing Marinus van den Berg
Zondag 28 Oktober 2018, 15:00

Alom Gedenken in Assen met lezing Marinus van den Berg

Vanwege het tweede lustrum van het Alom Gedenken heeft de organisatie een extra lezing georganiseerd voor belangstellenden in de Berkenzaal van rouwcentrum De Boskamp in Assen.

De lezing is op zondagmiddag 28 oktober, voorafgaand het de herdenking op de begraafplaats. Die is van 18.30 tot 20.00 uur.
Boeken

Marinus van den bergMarinus van den Berg heeft tientallen succesvolle boeken geschreven over afscheid, heimwee, verlies, lijden, rouwen en is een veelgevraagd spreker op lezingen en symposiums. Door zijn eenvoudig taalgebruik en zijn treffende manier van spreken is hij veel mensen tot troost via zijn boeken en in zijn ontmoetingen met mensen.

Rode draad in zijn werk: omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met afscheid en de dood.
Vragen

De lezing begint om 15.00 uur. Na een pauze, waarin ook boeken bekeken en gekocht kunnen worden van Marinus van den Berg, is er nog gelegenheid om hem (persoonlijke) vragen te stellen.

Na de lezing biedt De Boskamp de aanwezigen een lopend buffet aan, met soep, brood en salades, zodat men daarna mee kan doen met de herdenking op de begraafplaats, waar Marinus van den Berg in het algemene programma nog enkele woorden van gedenken zal uitspreken.

Opgeven

Kosten lezing: 7,50 euro. Kosten buffet: 10 euro.
De deelname aan Alom Gedenken is gratis toegankelijk.
Men kan zich opgeven voor deze lezing en eventueel aansluitend buffet bij het Alom Gedenken,
per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier) of telefonisch bij Edith Potjer 0592 34 03 54 of Petra de Kruijf 0592 325349.

Locatie : Berkenzaal van rouwcentrum De Boskamp, Boskamp 5 9405 NN Assen.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief