Agenda

Helmond. ‘Welcome to the Rileys’ op filmavond Vereniging Yarden
Maandag 08 Oktober 2018, 19:30 - 22:00

welcome to the rileys‘Welcome to the Rileys’ op filmavond Vereniging Yarden
Aangrijpende film over leven na verlies

Filmdrama over een echtpaar dat verder moet leven na de dood van hun dochter

Jaren na het plotselinge overlijden van hun tienerdochter gaan Lois en Doug Riley nog steeds verdoofd door het leven. Zij zet geen stap meer buiten de deur. Hij probeert passie en liefde in een affaire te vinden. Wanneer zijn minnares onverwacht overlijdt, vlucht Doug met nog meer hartzeer op zakenreis naar New Orleans. Daar ontmoet hij de 16-jarige stripper Mallory. In New Orleans blijft hij en zoekt redding bij Mallory door zich over haar te ontfermen. Dan beseft Lois dat dit de laatste kans is om haar huwelijk te redden. Het onvermijdelijke moment om het in eigen handen te nemen, is aangebroken.

‘Welcome to the Rileys’ is een aangrijpende film; een ijzersterk verhaal over traumaverwerking, mededogen, liefde en een nieuw begin. Soms emotioneel, maar nergens sentimenteel, van begin tot eind boeiend en net hoopvol einde. Vereniging Yarden organiseert deze filmavond. De film laat zien wat een heftig verlies met je doet en welke impact het heeft op je relatie. Voor en na het kijken van de film is er daarom de mogelijkheid met elkaar te praten over het onderwerp en ervaringen te delen. De entree is gratis, maar graag vooraf aanmelden via www.yarden.nl/agenda.

Film ‘Welcome to the Rileys’ is geregisseerd door Jake Scott.
Met James Gandolfini, Kristen Stewart en Melissa Leo in de hoofdrol.

Datum en locatie
Locatie : Cacaofabriek Cacaokade 1 5705 LA Helmond
Datum: maandag 8 oktober 2018 van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee.
Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.yarden.nl/agenda.
Voor meer informatie: 088 927 3434.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten en evenementen wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

 

Locatie : Cacaofabriek Cacaokade 1 5705 LA Helmond

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief