Agenda

Doetinchem. Open dag Agelink Uitvaartcentrum
Zaterdag 27 November 2010, 11:00 - 16:00

Agelink Uitvaartcentrum
Zaterdag 27 november aanstaande organiseert Agelink Uitvaartcentrum voor de tweede maal een open dag voor belangstellenden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur heeft u de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in ons pand aan de Terborgseweg.

Naar aanleiding van de laatste open dag zijn er meerdere malen verzoeken ingediend om dit nog eens te herhalen. Daarom, en omdat we natuurlijk erg trots zijn op ons uitvaartcentrum, zetten we de deuren opnieuw open voor iedereen die graag eens op zijn gemak het pand wil bekijken. Uiteraard zullen onze medewerkers aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Agelink uitvaartcentrum
In het uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig om de overledene te verzorgen. De overledene kan opgebaard worden in de aula of in een van de twee 24-uurskamers. Deze kamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Tijdens de periode dat nabestaanden een opbaarkamer huren, kunnen ze 24 uur per dag terecht zonder afspraak.

In het uitvaartcentrum is bovendien een ruimte speciaal voor afscheidsbijeenkomsten. Deze ruimte is voorzien van moderne multimedia waaronder een geluidsinstallatie en een beamer waarmee persoonlijk foto- of filmmateriaal geprojecteerd kan worden. Na de bijeenkomst biedt het uitvaartcentrum gelegenheid tot condoleance of om na te praten tijdens een kopje koffie of een buffet.

De medewerkers van Agelink denken mee om de uitvaart vorm te geven zoals u dat wilt. Agelink Uitvaartzorg biedt verzorging, voorlichting en verzekeringen.

Locatie Doetinchem. Terborgseweg 126