Agenda

Elsloo. Graftrommelproject sluit met open dag
Zaterdag 26 Mei 2018, 10:00 - 17:00

graftrommelGraftrommelproject sluit met open dag
Graftrommel, een fascinerend kleinood op begraafplaatsen zaterdag 26 mei wordt restauratieproject graftrommels Elsloo afgesloten

Elsloo De afsluiting van het restauratieproject van graftrommels op de begraafplaats in Elsloo wordt zaterdag 26 mei gehouden met een soort open dag.

Het valt namelijk samen met de start van de week van de begraafplaats. Die week is een door branchevereniging LOB georganiseerd jaarlijks terugkerend landelijk initiatief. De kerk van Elsloo speelt daarop voor de eerste keer in. Het thema van de week is in 2018 ‘Tussen Kunst en Kist’.

Belangstellenden kunnen op 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur niet alleen de ‘vernieuwde’ begraafplaats bekijken, maar ook de fraaie gerestaureerde graftrommels op de opgeknapte graven. De cultuurhistorisch objecten en als het ware het vergeten erfgoed wordt daarmee nieuw leven ingeblazen.

Lees verder....

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.