Agenda

Utrecht. Utrecht krijgt Troostdag
Zaterdag 18 December 2010, 11:00 - 16:00

Utrecht krijgt Troostdag

Op 18 december vindt van 11.00 - 16.00 uur op Utrechts jongste gemeentelijke begraafplaats - Daelwijck aan de Floridadreef 11 (Overvecht) - de eerste Utrechtse Troostdag plaats.


De Utrechtse Troostdag wordt een dag vol mooie momenten om stil te staan bij de dood en dierbaren die zijn overleden. Een dag om te herinneren en te herdenken. Een dag met ruimte en respect voor ieders beleving.


Programma

Er is een sfeervol en gevarieerd programma. Op verschillende plekken op de begraafplaats vinden optredens én activiteiten plaats. Er is muziek, theater, een (rouw)kunstmarkt en allerlei mogelijkheden om uw eigen invulling aan het programma te geven. Er zijn korte workshops en diverse ceremoniën waar u aan mee kunt doen. Er is ruimte voor uw beleving, warmte en koffie.


Organisatie

De Utrechtse Troostdag is een initiatief van de afdeling Begraafplaatsen van de gemeente Utrecht. De productie en regie van de dag wordt verzorgd door een daarin gespecialiseerd bureau: Après la Vie. Burgemeester Aleid Wolfsen heeft inmiddels toegezegd de Troostdag graag te willen openen.

Vanaf 15 november vindt u alle informatie over de Troostdag op www.utrecht.nl/begraafplaatsen/troostdag

Wie tot die tijd niet kan wachten op informatie kan bellen naar:

• Gemeentelijke Begraafplaatsen Utrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 030 286 39 95 (op werkdagen van 09.00 - 16.00 uur)

• Apres la Vie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 033 456 16 34 (op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur)

 

Locatie Gemeentelijke begraafplaats - Daelwijck aan de Floridadreef 11 te Utrecht