Agenda

Aalten. Thema-avond Zelfgekozen levenseinde
Dinsdag 14 November 2017, 19:30 - 21:30
Contact 0900 700 7000 tijdens kantooruren

'HIJ WILDE NIET MEER LEVEN'

GUV houdt dinsdag 14 november 2017 in GUV crematorium een thema-avond over een zelf gekozen levenseinde. Een zwaar onderwerp waarvoor GUV een ervaringsdeskundige spreekster zocht.

guv yvon en john Toen de partner van Yvon Knegtel door en zware hersenbloeding halfzijdig verlamd raakte, verloor hij al zijn levenslust. Na een verschrikkelijk zwaar jaar trof ze haar grote liefde John (60) dood aan. Zelfdoding. Een zeer gedreven man met een sterke persoonlijkheid werd hard onderuitgehaald door het noodlot. Yvon Knegtel (Particuliere Psycho Therapeutische Zorg) vertelt het verhaal van haar partner die uiteindelijk koos voor de autonome route van de dood. Een indrukwekkend verhaal van Yvon Knegtel over haar partner die, na een ernstig herseninfarct na lang knokken zijn levenslust, verloor en niet geholpen kon worden door “het echte spuitje”. “Uw kwaliteit van leven is nog te goed. U kunt een hobby zoeken. Bridgen of schaken”, werd er gezegd. Goed bedoeld, maar niets voor hem. “Ik ga net zo lang door totdat ik euthanasie krijg”, zei hij steeds. Vanaf de eerste tot de laatste dag heeft hij de regie over zijn leven gevoerd.

Het verhaal van Yvon heeft, naast de serieuze insteek ook humor en is niet erg beladen. Maar reëel met respect voor hem. Yvon zal na afloop ook open staan voor vragen in privé als men die liever niet in de zaal stelt.

Deze boeiende lezing wordt aangeboden door GUV Uitvaartverzorging en vindt plaats op dinsdag 14 november 2017 in GUV crematorium, Romienendiek 2a in Aalten. logo guvDe zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De lezing is van 20.00 tot 21.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten in de koffiekamer onder het genot van een drankje.

U kunt zich aanmelden via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch op 0900 700 7000 tijdens kantooruren.

 

Locatie GUV crematorium, Romienendiek 2a,Aalten.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief