Agenda

Nijeberkoop. Lichtjesavond
Zaterdag 04 November 2017, 19:30
Contact 06-27044432

kaarsStichting Begraafplaatsen Olde- en Nijeberkoop houdt eerste Lichtjesavond

Stichting Begraafplaatsen Olde- en Nijeberkoop een Lichtjesavond houdt op zaterdag 4 november voor het eerst een Lichtjesavond.De Stichting is van plan deze herdenkingsbijeenkomst in de toekomst afwisselend in Oldeberkoop en Nijeberkoop

De stichting wil deze herdenkingsbijeenkomst in de toekomst afwisselend in Oldeberkoop en Nijeberkoop houden. De bijeenkomst is bedoeld om troost te geven aan al die mensen die hun dierbare(n) missen. Iedereen, jong en oud, is welkom om te ervaren hoe in donkere dagen mensen samen steun, herkenning en troost kunnen vinden. Ook wanneer een dierbare elders is begraven, bijgezet of uitgestrooid, is men welkom.

Begraafplaats sfeervol verlicht
De begraafplaats wordt die avond sfeervol verlicht met kaarsen. Op een waardige en respectvolle wijze worden dierbaren herinnerd door middel van passende woorden met muzikale omlijsting. De live muziek wordt verzorgd door het duo Bosfolk, bestaande uit Marka van Bekkum en Jan Fokkema.

Kaars op graf
Daarna krijgen de aanwezigen een kaars aangeboden om op het graf van hun dierbare te zetten of op een algemene gedenkplek op de begraafplaats. Na afloop is er gelegenheid samen na te praten met een kop koffie of thee.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en van te voren aanmelden is niet nodig. Voor vragen of meer informatie kan men terecht bij Ellen Hoekstra via telefoonnummer 06-27044432.

De Lichtjesavond vindt plaats op de Begraafplaats in Nijeberkoop aan de Bovenweg 28, aanvang 19.30 uur. Er wordt verzameld op de parkeerplaats van restaurant Boszicht.

Locatie Begraafplaats Nijeberkoop, Bovenweg 28

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief