Agenda

Amstelveen. Wandeling aandacht aan verlies
Zondag 12 November 2017, 10:00

Wandeling aandacht aan verlies
zondag 12 november “herinneringen”
Voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring.

wandeling aandacht aan verlies


Diny Neplenbroek en Wendy Pater-Jamin organiseren maandelijks een rouwwandeling in het Amsterdamse bos. We wandelen ruim 1 uur. Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven.
Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking.

We verzamelen om 10.00 uur voor Silversant, Noorddammerlaan 119 Amstelveen. Kosten deelname zijn € 10,00 (contant) inclusief een koffie of thee.

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: “herinneringen”. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Na de wandeling praten en drinken we koffie/thee bij Silversant.
Graag aanmelden als je mee wilt lopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06-4604 8372.

Wendy Pater-Jamin Levenscoach en gespecialiseerd verliesbegeleider – www.indeontmoeting.nl

Diny Neplenbroek –  Uitvaartverzorging - www.dinyneplenbroek.nl

 

 

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.