Agenda

Amsterdam: Lichtjesavond en samen herdenken in Herdenkingspark Westgaarde
Donderdag 02 November 2017, 18:30 - 20:30

Lichtjesavond 2 nov 2017 in Herdenkingspark WestgaardeLichtjesavond en samen herdenken in Herdenkingspark Westgaarde


Donderdag 2 november a.s. staat Herdenkingspark Westgaarde in het teken van Allerzielen. Op deze dag organiseert het Amsterdamse crematorium met begraafplaats van PC Uitvaart diverse activiteiten om mensen te steunen bij het herinneren van hun verloren dierbaren.

Tijdens Allerzielen, op 2 november, worden de overledenen herdacht. De Amsterdamse rustplaats Herdenkingspark Westgaarde verwelkomt overdag zijn bezoekers met een attentie en heeft voor in de avond een speciaal herinneringsprogramma opgesteld. “Zoals elke andere dag is iedereen van harte welkom. Tijdens deze speciale dag willen wij iedereen de mogelijkheid geven om samen stil te staan bij de dierbaren die wij moeten missen. Gezamenlijk herdenken kan dan heel mooi zijn”, aldus locatiemanager Richard Spaander.

Herinneringsbloem
Wie het Herdenkingspark tijdens Allerzielen tussen 10.00 en 16.00 uur bezoekt, ontvangt bij het ParkCafé een kopje koffie of thee en een chrysant. “Die bloem staat symbool voor herdenken en kan op een graf worden gelegd of mee naar huis worden genomen”, legt Richard uit.

Lichtjesoptocht
In de avond vinden er van 18.30 tot 20.30 uur binnen- en buitenactiviteiten plaats. Met onder meer gedichten, een lichtjesoptocht en met persoonlijke boodschappen zullen de verloren dierbaren gezamenlijk worden herinnerd. Richard: “Het wordt een memorabele avond met live muziek, inspirerende voordrachten en vele lichtjes.” Er worden warme dranken uitgedeeld en het team van Westgaarde staat voor u klaar om samen te herdenken. Voor wie steekt u een kaarsje op?

Allerzielen vindt plaats op Herdenkingspark Westgaarden, Ookmeerweg 275 in Amsterdam. Het avondprogramma is van 18.30 tot 20.30 uur. Iedereen is welkom.
Tip van Richard: wilt u een graf bezoeken, neem dan een zaklamp mee.


Over Herdenkingspark Westgaarde
Herdenkingspark Westgaarde vormt een ruime, groene laatste rustplaats in Amsterdam. Bestaande uit een crematorium, uitvaartcentrum en begraafplaats biedt Westgaarde alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak. Herdenkingspark Westgaarde maakt deel uit van PC Uitvaart, al ruim 85 jaar verzorger en verzekeraar van uitvaarten voor Amsterdammers.

 

Locatie : Herdenkingspark Westgaarden, Ookmeerweg 275 in Amsterdam

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.