Agenda

Lochem. Levende Namen
Zondag 29 Oktober 2017, 17:00 - 20:30

levendenamen lochem posterOp zondag 29 oktober wordt voor de 7de keer ‘Levende Namen’ gehouden op de Nieuwe Begraafplaats in Lochem. Daar wordt een route van zo’n 1200 meter uitgezet en verlicht door honderden fakkels, vuurkorven en -schalen. Nabestaanden kunnen er hun dierbaren gedenken en hun namen levend houden.

Kunst
De stichting Levende Namen heeft dit keer samenwerking gezocht met twee kunstenaars: Pieter van de Pol en Selma Sevenhuisen. De laatste heeft ‘het Hartlabyrint’ ontwikkeld. Bij Van der Pol maakt dans deel uit van zijn kunstvormen.

Koren
‘Namen zingen’ staat opnieuw op het programma en de ‘soepbrigade van het Stadhuus’ is aanwezig voor inwendige warmte. Bij de oorlogsgraven nemen scouts plaats achter enkele graven, om ‘jonge namen levend te houden’. De islamitische gemeenschap is ook aanwezig. Vier koren zingen elk 2 keer 30 minuten.Locatie Nieuwe Begraafplaats, Zutphenseweg Lochem

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.