Agenda

Naarden. Lezing uitvaart en erfenis
Woensdag 22 September 2010, 14:00 - 17:00


Lezing uitvaart en erfenis


Christine Klein (Meyer Ritsma & Steins Bisschop Netwerk Notarissen), Eline Postma (Erfrecht Jurist) en Barbara Alma (uitvaartbegeleider bij Alma Uitvaartzorg) werken alledrie in Naarden. Deze specialisten op hun vakgebied verzorgen dit najaar samen een luchtige lezing over alles rond een overlijden.


Veel mensen zijn ervan overtuigd dat zij hun zaken goed geregeld hebben:

Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen en denkt u geen testament nodig te hebben?

Heeft u een testament en denkt u dat alles nu in orde is?

Helaas is dat niet altijd het geval en is het zinvol om nog eens goed door uw papieren heen te lopen. Wij helpen u graag met deze (testament)check.


Maar ook andere zaken komen aan de orde:

Hoe zit het precies met de erfdelen van de kinderen? Waar hebben zij recht op? Hoeveel belasting moet u betalen en kan dat anders? Of, de afwikkeling van erfenissen verloopt soms moeizaam. Kunt u dat voorkomen?

Het onderwerp ‘Uitvaart’ is nog vaak taboe, terwijl eigenlijk heel veel mensen er iets meer van willen weten. Wilt u horen wat er tegenwoordig allemaal kan bij een uitvaart?

Wij informeren u graag over deze onderwerpen. De lezing wordt 2 keer gegeven.

Op 22 september van 14 - 17 uur en op 20 oktober van 19 - 22 uur. U bent dan van harte welkom in de Witte Kerk op de Koningin Wilhelminalaan 15 te Naarden. De toegang is gratis en de deur is een half uur voor aanvang open.


Wij verzoeken u zich (in verband de catering) even aan te melden via 035-694.3331 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


En heeft u nu al vragen, bel of mail gerust naar:

Eline Postma (035-697.0000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),

Barbara Alma (06.53252.067 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Christine Klein (035-694.3331 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Locatie De Witte Kerk op de Koningin Wilhelminalaan 15 te Naarden