Agenda

Enschede. Open huis Uitvaartcentrum Varviksingel
Zaterdag 25 September 2010, 14:00 - 17:00

Vernieuwd en jarig Uitvaartcentrum Varviksingel presenteert zich

Uitvaartcentrum Varviksingel bestaat dit jaar veertig jaar en houdt daarom op zaterdag 25 september 2010 open huis. Een bijzondere middag waarbij het uitvaartcentrum laat zien hoe en op welke wijze er gewerkt wordt aan de Varviksingel in Enschede. Bovendien voor bezoekers een mooie gelegenheid om het verbouwde uitvaartcentrum te zien. Onlangs is de aula met wachtruimte compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Een ware metamorfose is het gevolg.

Daarnaast zal tijdens de open dag de nieuwe Stichting Diacon zich aan het publiek voorstellen. Deze stichting is een paar maanden geleden ontstaan na een fusie tussen de Stichting Hervormde Uitvaartonderneming met begrafenisvereniging Doodenzorg.

Uitvaartcentrum Varviksingel is van en voor iedereen. Met overtuiging wordt dagelijks door professionele medewerkers en vele vrijwilligers met hart en ziel gewerkt aan een waardig afscheid en een liefdevolle uitvaart. De organisatie werkt zonder winstoogmerk door de overtuiging dienstbaar te willen zijn aan de stad Enschede.

Bezoekers voor de open dag zijn vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom.

 

Locatie Uitvaartcentrum Varviksingel, Varviksingel 141, 7512 EL, Enschede